Monday, May 17, 2010

kentut itu normal~

salam and greetings to all..

a big, huge sorry sebab entry kali ni memang tak senonoh sikit..hehe..(^_^')..

aku pelik..hairan..kenape sesetengah orang suke gelakkan orang yang kentut ataupun dengan bahasa yang lebih sopan dan penuh kesusasteraannya ialah buang angin..huurrmmm...*thinking..

bukan ke kentut tu normal??..tapi walaupun kentut tu normal tapi kita selaku manusia yang bertamadun, no need la nk kentut kat tempat awam untuk tunjukkan yang macam kite je leh kentut kuat-kuat..hahahhahaha...(^_^)..

kepade orang yang suke kentut kuat-kuat tu..silalah kentut kat tempat yang tertutup eh..tak sopan langsung la kentut kat depan orang..kalau bunyi kentut korang tu merdu macam irama Schubert Serenade ataupun bau kentut korang tu wanginye ngalahkan minyak wangi antarabangsa, aku, dengan banggenye menjemput korang kentut kat public eh..

tapi kalau bau kentut korang tu busuk ngalahkan telur tembelang or bunyi kentut korang tu amat la tak merdu, SILALAH COVER KENTUT ANDA SELAGI BOLEH..hahahahhaha..(^_^)..

apsal la aku buat entry pasal kentut neh????????????????

1 comment:

  1. aku tau cmne nk cover..kentutu time tido..kn2? yes2!

    ReplyDelete